Toate produsele

Coolex® N glicol COOLEX N

Lichid pentru transfer de căldură universal, pe baza de mono etilen-glicol (MEG)

Ofera protectie impotriva inghetului si coroziunii in sistemele tehnice industriale, de climatizare, de incalzire, pompe de caldura, etc.

De culoare rosie.

 

Coolex® L GLICOL COOLEX L2

Lichid NON TOXIC, pentru transfer de căldură cu aplicații în industria alimentară si farmaceutică, pe baza de 1.2-propilenglicol (MPG).

Ofera protectie impotriva inghetului si coroziunii in sistemele tehnice din industria alimentara si farmaceutica.

De culoare verde.

 

Antifrogen® SOL HT GLICOL ANTIFROGEN SOLHT

Lichid limpede, inofensiv din punct de vedere fiziologic, pe baza de solutie apoasa de glicoli, cu punct de fierbere mare. Produsul este inhibat, fara utilizarea de nitriti, borati, silicati si fosfati.

Este utilizat pentru transfer de căldură în sistemele de încălzire solară, sau sisteme cu sarcini termice foarte ridicate.

De culoare galbena.

 

Antifrogen® N glicol antifrogen n2

Lichid pentru transfer de căldură universal, pe baza de mono etile-glicol (MEG).

Ofera protectie impotriva inghetului si coroziunii in sistemele tehnice industriale de climatizare, de incalzire, pompe de caldura, vehicule feroviare, eoliene, etc.

De culoare galbena.

 

Antifrogen® Lglicol antifrogen L1

Lichid NON TOXIC, pentru transfer de căldură cu aplicații în industria alimentară si farmaceutică, pe baza de 1.2-propilenglicol (MPG).

Ofera protectie impotriva inghetului si coroziunii in sistemele tehnice din industria alimentara si farmaceutica. Atestat VdS pentur siteme de stingere incendii.

De culoare albastra.