Despre noi

Firma noastră face parte grupul EMZET, care detine o mare reţea europeană de comercializare a echipamentelor frigorifice şi de climatizare.

In Romania, EMZET este prezentă din anul 2000 cu sediul social  in Cluj-Napoca iar din iulie 2009, am deschis un punct de lucru si depozit in Bucuresti – Str. Electronicii nr. 21-23.

Suntem unic inportator si distribuitor in Romania a FLUIDELOR DE TRANSFER TERMIC fabricate in Germania de catre: Coolex Chemie GmbH si Clariant GmbH, unii dintre cei mai mari producatori de pe piata si etalon ai calitatii.

Fluidele noastre de transfer termic (termenii de “saramură de răcire” sau “antigel” sunt adesea folosiți pentru aceasta în industria de refrigerare) sunt fluide pe bază de “glicol” care au o conductivitate termică ridicată și oferă protecție indelungata împotriva înghețului și coroziunii, mult peste produsele autohtone  continand totodata ingrediente ecologice, fără utilizarea de substante din lista CMR-(cancerigene, mutagene, reprotoxice).

Ne-am definit obiective înalte și ne-am aliniat compania în conformitate cu principii directoare clare. De asemenea, ne-am recunoscut responsabilitatea socială și suntem implicați în proiecte sociale și de mediu.

De ce sa ne alegeti pe noi?

Produsele comercializate de noi sunt fabricate in Germania acolo unde standardele de calitate si control sunt pe primul loc.

Incercăm sa fim cat mai flexibili cu putinta pentru clientii nostri pentru a le putea indeplini dorintele cat mai deplin și prompt posibil.
Indelungata perioada de activitate ne recomanda ca partener de incredere, muncim din greu și menținem o relație deschisă cu clienții și cu propriii nostri angajati